A fokhagymás ízesítésű zöldborsó alapú fasírtport alkalmazhatjuk feltétként saláták, főzelékek mellé - vagy köretként húsételekhez. Összetétel: Zöldborsó, burgonyapehely, kukoricapehely,...
Sárgaborsó alapú fasírtpor indiai ízesítéssel saláták, főzelékek mellé vagy köretként húsételek ízesítéséhez. Összetétel: sárgaborsó, burgonyapehely, kukoricapehely, fűszerek, s...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.