A konjac liszt tökéletes alternatívát kínál a hagyományos tészták helyett, miközben gluténmentes és vegán összetevőkből készült. Használatával ízletes és tápláló ételeket készíthetünk,...
A kölesliszt jellemzői az egyetlen gabonaféle, amelyik teljes értékű fehérjéket tartalmaz, és amelyik lúgos kémhatású. Nem okoz gázképződést, könnyen emészthető. Gazdag ásványi anyagokban:...
Szemcseméret 60 MESH Az útifű maghéj alkalmas mind közvetlen felhasználásra, mind italokba keverve (víz, tea, gyümölcslé), mind ételekbe keverve, azok sűrítésére is (levesek, főzelékek,...
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó...
Sikérpor, glutén, avagy búzafehérje. Ajánljuk kenyérsütéshez adalékként, vagy szejtán (búzahús) készítéséhez. A búzasikér a búzalisztből készült, rugalmas, duzzadásra képes...
A Dia-wellness gluténmentes piskótaliszt 1 kilogrammos kiszerelésű, könnyen elkészíthető gluténmentes piskótaliszt keverék. Roládnak is feltekerhető, kiváló bármilyen más piskóta alapú...
Kukoricakeményítő biztosítja a tészta rugalmasságát és puhaságát. Rizsliszt könnyen emészthető, és semleges íze miatt univerzális. Kukoricaliszt természetes édességgel gazdagítja a...
Ez a bio kókuszliszt gazdag rostokban és fehérjékben, így ideális választás a reform ételekhez. Használj belőle egy csipetnyit a kedvenc receptjeidhez, és élvezd az ízeket!...
Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, vegán lisztkeverék Kifejezetten fehér kenyér készítéséhez ajánlott Gluténmentes búzakeményítő alapú receptúra Könnyen kezelhető, kiváló...
A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb minőségű...
Jellegzetes ízű, világos lisztfajta. Hevítés hatására kesernyés íze lehet, de ezt megfelelő fűszerezéssel ellensúlyozhatjuk. Magas rosttartalmával hozzájárulhat a bélrendszer normál...
Néhány óra alatt friss kenyér?! Örömmel jelentjük, hogy elkészült a szénhidrát csökkentett kenyérsütő keverékünk, melyhez csak langyos vizet kell hozzáadnunk, hogy elkészítsük...
A konjac liszt a konjac növény gyökérgumójából készül. Ez a mindenmentes növényi eredetű alapanyag különleges sűrítő tulajdonsággal bír: kitűnő vízmegkötő képessége miatt ételek sűrítéséhez,...
A Garat Malom teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztje egy ízig-vérig magyar termék. Magyar nemesítés, hazai földben termett, itthoni feldolgozás. Használhatjuk önmagában vagy más liszttel...
Recept : 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport...
A BIO Banánlisztnek jellegzetes, édes íze van, és a banán aromájával csábít, nem tartalmaz azonban hozzáadott cukrot, csak azt, ami természetes módon is megtalálható a gyümölcsben...
Frissen betakarított, részben olajtalanított kendermagokból Ausztriában tasakokba töltött Tökéletes íz Sütéshez, főzéshez és finomításhoz Bio-minősített Gluténmentes és vegán...
Különféle édességek készítéséhez! Kötőanyagként és tészta készítéshez Nem tartalmaz ragasztót (glutént) Csak feltételesen alkalmas péksüteményekhez és kenyérhez...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.