A DIA-WELLNESS paleolit diétában is alkalmazható héjas mandulalisztje egy olyan minőségi alapanyag, amely tökéletesen beleillik az egészséges és tudatos táplálkozás szellemiségébe...
Kiszerelés: 500g Összetevők: édesítőszer: maltit, szukralóz, élelmi rost, növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer: E 471, E 472a,...
Búzaliszt kiváltására használható szénhidrátcsökkentett lisztkeverék sárgalenmagliszttel. A termékben lévő sárgalenmagliszt és más alapanyagok magas rost és fehérjetartalma lassítja...
Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes bagett lisztkeverék! Élelmi rostban gazdag! Fehérje forrás! A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához! Több mint 50%-kal csökkentett...
Felhasználása: Gluténmentes édesítőszerrel készült kényelmi termék. Margarin és víz hozzáadásával kész linzertészta készíthető. 140 g margarin, 400 g m-Gel gluténmentes linzer...
Önmagában használható, általános konyhai használatra. Acerolával. Élelmi rostban és fehérjében gazdag. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Figyeljen a kiegyensúlyozott...
Recept : 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport...
Tejből készült összetevőket nem tartalmaz. Könnyen elkészíthető gluténmentes piskótaliszt. Roládnak is feltekerhető. HASZNÁLATA : 6 tojást, 130 g gluténmentes piskótaliszttel,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.