Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kenyér Lisztkeverék 25 kg

Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kenyér Lisztkeverék 25 kg

84 370 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kenyér Lisztkeverék 25 kg

84 370 Ft
+ 3 998 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
reformnagyker.hu
Termékleírás
Mit érdemes tudni róla?
  • Glutén-, tej-, tojás-, szója- és kukoricamentes
  • 100%-ban vegán és természetes alapanyagokból készül
  • Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz (pl. barnarizs, köles, zab)
  • Nincs mellékíz, könnyen emészthető
  • Otthoni kenyér, kifli, zsömle vagy perec sütéséhez ideális
  • Egyszerű, gyors elkészítés – kelesztés, sütés, kész!
  • Reform- és allergénmentes étrendbe is jól illeszthető
Miért érdemes a la Blanka termékeket választani?  Mert kompromisszummentes, gazdaságos megoldást kínálnak azoknak, akik mentesen étkeznek, de nem szeretnének lemondani az élvezetes ízekről. Minden lisztkeverék természetes, rostban gazdag, allergénmentes alapanyagokból készül, mellékíz nélkül. A nagy kiszerelésű változat ideális rendszeres sütéshez, így otthon is profi, friss pékáru készülhet – egyszerűen, gyorsan, adalékok nélkül. A la Blanka a mentes sütés új szintje. Receptek:
Alábbi mennyiségből egy darab ~550 grammos kenyér süthető vagy 7db kifli, 7db zsömle, 7db perec. Hozzávalók :
330g liszt, 330g langyos víz, 7g porélesztő, 7g só, 5g kókuszvirágcukor
– a kókuszvirágcukor ízlés és diéta szerint elhagyható. Kenyér:   A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban. Ezután a langyos vizet hozzáadjuk és gépi dagasztóval vagy kézzel jól kidagasztjuk egy tálban amíg összeáll.
A tálból kivéve átgyúrjuk és megformázzuk, a sütőformát olivaolajjal kikenjük és a tésztát beletesszük. (forma nélkül is süthető)
Ezután 35 fokos előmelegített sütőben 40 percet kelesztjük. Amikor megkelt a tésztánk, sütő ajtaját kinyitjuk és lekenjük olivaolajjal.
Majd 220 fokra felkapcsoljuk a sütőt és további 40 -50 percig légkeverésen sütjük. Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt szeletelhető. Kifli, zsömle  esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk. Háromszög alakba sodrófával elnyújtjuk őket és kézzel feltekerjük, vagy zsömle esetén gombócokat formázunk. Perec  esetében a tésztát dagasztás után hét részre osztjuk és kézel rudakat sodrunk majd perec alakot formázunk.
Sütésük:30 percig meleg helyen kelesztjük éssütés előtt olivaolajjal lekenjük. Előmelegített sütőben 210 fokon légkeverésen 10-15 percig sütjük majd rácson hagyjuk kihűlni. Összetevők
: Barnarizsliszt, Tápiókaliszt, Gluténmentes Zabliszt, Kölesliszt, Útifű maghéj liszt. Származási hely: Magyarország

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.