Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék 25 kg

Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék 25 kg

84 370 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Urban Zerowaster la Blanka Gluténmentes Kelt tészta lisztkeverék 25 kg

84 370 Ft
+ 3 998 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
reformnagyker.hu
Termékleírás
Mit érdemes tudni róla?
  • Glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukorica- és burgonyamentes
  • 100%-ban vegán, adalékanyagoktól és hozzáadott cukortól mentes
  • Természetes alapanyagokból: barnarizsliszt, kölesliszt, tápióka, útifű maghéj, aranylenmagliszt
  • Magas rosttartalmú, lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz
  • Tökéletes kelt tésztákhoz: pogácsa, pizza, csiga, kifli, bagett, kalács
  • Könnyen kezelhető, jól formázható tésztát eredményez
  • Puha, foszlós állag, mellékíz nélkül
  • Egyszerű elkészítés: csak víz, olaj/margarin, élesztő és só szükséges
  • Cukorbetegeknek és inzulinrezisztenseknek is ajánlott
  • 1 kg lisztkeverékből több adag péksütemény is készíthető otthon, gyorsan és megbízhatóan
Miért érdemes a la Blanka termékeket választani?  Mert természetes, allergénmentes összetevőkkel nyújtanak gazdaságos megoldást a mindennapi, nagyobb mennyiségű sütéshez. A 25 kg-os lisztkeverék könnyen kezelhető, nem igényel különleges eszközöket vagy tudást, mégis puha, foszlós, ízletes péksüteményeket eredményez. Ideális választás érzékenyeknek, vegánoknak és tudatos családoknak. A la Blanka a nagyobb adagban is minőségi, mentes sütés biztos alapja. Receptek:
Hozzávalók: 330g liszt, 330g langyos víz, 7g porélesztő, 7g só, 10g margarin vagy olivaolaj.
– a margarin és olívaolaj ízlés szerint elhagyható Elkészítés: A száraz alapanyagot összekeverjük egy tálban. Ezután a langyos vizet és a margarint hozzáadjuk. Gépi dagasztóval 5 percig dagasztjuk, vagy kézzel dagasztjuk
egy tálban amíg összeáll. Bagett, Kifli esetében a tálból kivéve 6 részre osztjuk a tésztát és megformázzuk bagett vagy kifli alakúra. Ezután meleg helyen 30 percet kelesztjük.
Amikor megkelt, közvetlen a sütés előtt lekenjük olivaolajjal. 220 fokon légkeverésen előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.
Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni. Pizza esetében a tésztát dagasztás után három részre osztjuk és kör alakban kinyújtjuk. Tepsire helyezük és meleg helyen 30percig kelesztjük. Miután megkelt lekenjük olivaolajjal és
megkenjük paradicsom szósszal és feltétekkel. 220 fokon 13-15 percig sütjük őket, amíg szépen lepirulnak.
Kivesszük és hagyjuk kihűlni. Pogácsa esetében a tésztát dagasztás után 2 cm vastagra kinyútjuk bevágjuk és kiszaggatjuk. Tepsire hellyezük majd meleg helyen 20 percig kelesztjük.
Miután megkelt, lekenjük olivaolajjal és megszórjuk sajttal. 220 fokon alsó-felső fokozaton 12-14 percig sütjük amíg szépen lepirulnak.
Kivesszük és hagyjuk kihűlni. Csiga esetében só helyett 10g édesítőt rakunk a tésztába. Dagasztás után a tésztát téglalap alakúra elnyújtjuk. Lekenjük olajjal és megszórjuk a kedvenc feltétünkkel.
Szorosan feltekerjük, majd az egész rudat újból leolajjozzuk és 3 cm szélesen felszeleteljük. A csigákat tepsire helyezzük majd óvastosan tenyérrel lenyomjuk őket és hagyjuk
meleg helyen kelni 20 percig. Előmelegített sütőben 220 fokon légkeverésen 12-15 percig sütjük.
Kivesszük és hagyjuk kihűlni. Összetevők:

Barnarizsliszt, Tápiókaliszt, Kölesliszt, Útifű maghéj liszt, AranylenmaglisztSzármazási hely: Magyarország

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.