Szafi Reform gluténmentes szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g - freefrom

Szafi Reform gluténmentes szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g - freefrom

5 450 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Szafi Reform gluténmentes szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g - freefrom

5 450 Ft
Raktáron
irány a bolt »
freefrom.hu
Termékleírás
Allergének Gluténmentes, Laktózmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Vegán, Vegetáriánus, Hozzáadott cukormentes, Búzamentes, Zabmentes, Szójamentes, Élesztőmentes, Kukoricamentes, Rizsmentes, Tartósítószermentes, Mogyorómentes, Diómentes, Mandulamentes, Pálmaolajmentes, Napraforgómentes, Borsómentes, Paleo, Kókuszmentes, Maltitolmentes, Szénhidrátcsökkentett, IR-barát, Rostban gazdag
custom_label_0 GM
custom_label_1 CM
custom_label_2 TM
custom_label_3 VG
custom_label_5 LM
Gyártó Szafi

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is használható, követve a blogon lévő recepteket! Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb...

Felhasználási javaslat: Rostban gazdag kenyér recept (97 %-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér): Hozzávalók:
  • 75 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez rostkeverék
  • 12 g Szafi Reform bambuszrost liszt
  • 12 g foszfátmentes sütőpor (3 gramm szódabikarbónával helyettesíthető)
  • 3 g só
  • 2-4 g szárított őrölt fokhagyma (vagy más fűszerkeverék)
  • 3 db M-es tojás
  • 3 db M-es tojásfehérje
  • 90 g langyos víz (20 g vizet helyettesíthetünk 20 g frissen facsart citromlével, úgy még finomabb, lukacsosabb, és fehérebb színű lesz!)
Továbbá adható hozzá 1 tk. tojásfehérjepor, hogy szárazabb legyen a belseje. Ez egy alap kenyér recept, ízlés szerint tovább turbózható: magokkal, szárított vöröshagymával, aszalt paradicsommal, olívabogyóval stb… Elkészítés: A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük el, majd dolgozzuk össze. 5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Formázható belőle bagett, zsemle, császárzsemle és kifli is, úgy 4 db jön ki belőle. Tetejét éles késsel vágjuk be mélyen. Sütés: Előmelegített 175 fokos légkeveréses sütőben 60-65 perc. Kifli, zsemle és bagett esetén 175 fokos légkeveréses sütőben 35 perc. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak akkor vágjuk fel, ha már teljesen kihűlt!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.