Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g - bioszallito

Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g - bioszallito

Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g - bioszallito

1 498 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g - bioszallito

1 498 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bioszallito.hu
Termékleírás
Áfa 1.18
EanCode 5999861543212
Beszerzési ár netto 1188.5904

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes pékáru. Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas rostartalom, tészta állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a gluténmentes tészta állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van benne, fehérjetartalma kimagasló. Összetevők : tápióka keményítő, barna rizsliszt, nyílgyökér liszt, útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almarost Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes kukoricamentes, vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék. Elkészítési javaslat élesztővel: Hozzávalók: 1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza lisztkeverék, 220 g víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj, (ízlés szerint egy nagy csipet pizzafűszer). A gluténmentes, vegán tésztás pizza elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. 32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve sütőpapíron. Letakarva 30 percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket. Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt (legalább 230 fok, de lehet a sütő maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos, levegős) majd légkeveréssel a kívánt pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt elhagyva, a többi hozzávalóval élesztőmentes pizzalap süthető.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.