Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes Pihe puha pogácsa lisztkeverék 500 g

Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes Pihe puha pogácsa lisztkeverék 500 g

1 550 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes Pihe puha pogácsa lisztkeverék 500 g

1 550 Ft
Raktáron
irány a bolt »
mentes.market
Termékleírás
Allergének Gluténmentes, Tejmentes, Búzamentes, Cukormentes, Tojásmentes, Zabmentes, Szójamentes, Kukoricamentes, Tartósítószermentes, Mogyorómentes, Diómentes, Laktózmentes, Élesztőmentes, Mandulamentes, Vegán, Vegetáriánus, Pálmaolajmentes, Napraforgómentes, Borsómentes, IR-barát, Kókuszmentes, Maltitolmentes, Hisztaminszegény
Gyártó Éléskamra
custom_label_0 GM
custom_label_1 CM
Lejárati dátum 2024.07.20
Személyes átvétel 0.3333333333333333
custom_label_2 TM
custom_label_3 VG
custom_label_4 TOM
custom_label_5 LM
ingredients

Összetevők:

Gluténmentes lisztek (kölesliszt, barna rizsliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrost liszt, útifűmaghéjliszt), savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, himalaya só.

Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

nutritionFacts

Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:

Energia kj: 1247,2

Energia kcal: 306,8

Zsír: 1,7g

amelyből telített zsírsavak: 0,3g

Szénhidrát: 60,8g

amelyből cukrok: 0g

amelyből poliolok: 0g

Fehérje: 6,0g

Só: 2,8g

Rost: 11,5g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Lejárat: 2024.07. 20
Hagyományos ízvilág, puhaság jellemzi ezt a remek terméket.

Elkészítés: Ke verj össze 250 g pogácsa lisztet és 5 g gluténmentes porélesztőt. Add hozzá a 200 ml langyos növényi tejet, 20 ml friss citromlevet, 100 g szobahőmérsékletű puha növényi margarint (lehet kókuszzsír is), 50 g növényi sajtot a tésztába. Mindezt keverd alaposan össze és pihentesd 20 percet hideg helyen, hogy sűrűsödjen. A kész tésztát lisztezve nyújtsd el, kend le olvasztott zsiradékkal és hajtogasd egymásra minél több rétegben. Nyújtsd kb 15-20 mm vastagra a tésztát, vágd rácsosra a tetejét és 3 vagy 4 cm-es szaggatóval vágd ki a pogácsákat. A maradék tésztát gyúrd újra és ismételj, míg el nem fogy. A tepsire téve növényi zsiradékkal kend le, szórd meg növényi sajttal vagy magokkal. A tepsin keleszd készre 20 percig langyos, meleg helyen. Süsd készre alsó-felső módon 190 fokon 20-22 perc alatt . Száraz és hűvös helyen tárolandó.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.