Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes lángos és fánk lisztkeverék 500 g

Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes lángos és fánk lisztkeverék 500 g

1 290 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Paleolit Éléskamra vegán, gluténmentes lángos és fánk lisztkeverék 500 g

1 290 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
mentes.market
Termékleírás
Allergének Gluténmentes, Tejmentes, Cukormentes, Búzamentes, Tojásmentes, Szójamentes, Kukoricamentes, Tartósítószermentes, Mogyorómentes, Diómentes, Laktózmentes, Mandulamentes, Élesztőmentes, Vegán, Pálmaolajmentes, Vegetáriánus, Zabmentes, Napraforgómentes, Borsómentes, Hisztaminszegény, Kókuszmentes, Maltitolmentes
Gyártó Éléskamra
Várható kiszállítás 1.458333333333333
Személyes átvétel 0.3333333333333333

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Fedezd fel az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverékét, a tökéletes választást, ha hagyományos ízű, könnyen elkészíthető és ízletes finomságra vágysz. Ez a lisztkeverék garantáltan a nyár sláger terméke lesz, és ráadásul teljesen adalékanyag mentes.

Az elkészítése rendkívül egyszerű, így akár a konyhai kezdők is könnyedén megbirkózhatnak vele. Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeveréke kiváló választás azok számára, akik ételallergiával vagy érzékenységgel küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnék elkerülni a glutént és az adalékanyagokat az étrendjükből. Mindeközben a hagyományos ízvilág és a könnyű elkészítés élményét kínálja. Próbáld ki ezt a terméket, és garantáltan a kedvenceddé válik. ELKÉSZÍTÉS Elkészítési javaslat 4 db normál méretű lángoshoz: mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml friss vagy 100%-os citromlevet, 5 g sót, 250 ml langyos vizet, 4 g gluténmentes porélesztőt. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 30 percet letakart tálban, ez alatt szépen megkel. Olajozott kézzel, olajozott nyújtólapon a 4 részre szedett tésztából igazgass el kedved szerinti méretű és vastagságú lángosokat (utóbbi ideálisan fél cm a közepén, 1 cm a szélén). Hagyd itt a pulton 20 percet újrakelni. Közepesen forró, legalább 2 ujjnyi magas zsiradékban süsd készre a lángosokat oldalanént kb. 3 perc alatt. Csepegtesd le, majd a kívánt feltéttel fogyaszd. Elkészítési javaslat kb. 15-17 db normál méretű fánkhoz: mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml friss vagy 100%-os citromlevet, 50 g édesítőt, 230 ml langyos (növényi) tejet, 20 g kókuszzsírt vagy egyéb zsiradékot, 4 g gluténmentes porélesztőt. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 30 percet letakart tálban, ez alatt szépen megkel. Lisztezett nyújtólapon az 1 cm vastagra nyújtott tésztából szaggass 5-6 cm átmérőjű fánkokat, takard le, hogy ne száradjon ki és hagyd itt a pulton 20 percet újrakelni. Közepesen forró, legalább 3 ujjnyi magas zsiradékban süsd készre a fánkokat oldalanként kb. 2 perc alatt. Csepegtesd le, majd fogyaszd el. Elkészítés élesztő nélkül: A hozzávalókat keverd össze, hagyd ki az élesztőt, 15 perc pihentetés után süsd meg a lángost, vagy a fánkot. Száraz és hűvös helyen tárolandó.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.