Paleolit Éléskamra Valódi barna kenyér lisztkeverék 235 g

Paleolit Éléskamra Valódi barna kenyér lisztkeverék 235 g

2 090 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék 235g (Paleo)

2 090 Ft
Raktáron
irány a bolt »
tortastudio.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 090 Ft

További termékek a kategóriából

További Paleolit Éléskamra termékek: Paleolit Éléskamra Liszt

Mester Család Gluténmentes pizzapor 250 g Liszt 572 Ft-tól Mester Család Gluténmentes pizzapor 250 g Szafi Reform paleo süteményliszt 250 g Liszt 1 208 Ft-tól Szafi Reform paleo süteményliszt 250 g Szafi Reform gluténmentes szénhidrát csökkentő lisztkeverék 250 g Liszt 2 555 Ft-tól Szafi Reform gluténmentes szénhidrát csökkentő lisztkeverék 250 g Szafi Reform fánk keverék 270 g Liszt 1 509 Ft-tól Szafi Reform fánk keverék 270 g
Termékleírás
Tömeg 250 gramm
Típus Lisztkeverék
Gluténmentes liszt Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mit készíthetünk belőle? Olyan ízű és állagú barna kenyeret süthetsz belőle, mintha hagyományos teljes őrlésű lisztekből készült volna. Nem fogod lemondásnak érezni a diétát. * A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 45%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék. MEGÚJULT!!! Finomabb íz Lágyabb bélzet Valódi ropogós héj Harmonikus összetétel ízben és tápanyagban Változatlan áron 20%-kal nagyobb kenyér (kb. 400 grammos) Tovább csökkentett szénhidrát tartalom (majdnem 20%-kal) Amiben még nagyszerű és különleges, hogy elronthatatlan. Hisz nem kell hozzá más, csak víz. A tasak minden szárazanyagot tartalmaz. Kinek ajánljuk? Ez a kenyér Neked való, ha hiányoltad eddig a valódi barna kenyér élményt. Aminek picit tömörebb a belseje, de mégis ruganyos és semmihez sem hasonlítható a ropogós héja. Ha korábban a rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek ízét kedvelted, akkor ezt a lisztkeveréket ki kell próbálnod! Rostban és fehérjében gazdag, ez lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony hatással lehet a bélflórára. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült kenyerek készítésétől, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült kenyeret tekintve. Jó szívvel ajánljuk  diétázóknak, cukorbetegeknek, izulin rezisztenseknek, gluténérzékenyeknek, paleolit életmód híveinek , azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék? Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Összetevők:  tápiók a keményítő, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), sárga lenmagliszt,   szezámmag liszt,   porlasztva szárított tojásfehérje por,   zöldbanán liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só Allergének vasatgon szedve. Alaprecept: Hozzávalók:
    1 csomag  Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 300 ml hideg víz
  • 2 ek kókuszzsír
Elkészítési javaslat : a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 300 ml hideg vizet és 2 ek. olvadt kókuszzsírt. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe 20 percre, majd további 55 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez.  A sütéshez ne alkalmazz légkeverést. Származási hely: EU

Így is ismerheti: Valódibarnakenyérlisztkeverék235g

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.