Paleolit Éléskamra Fánk és Nudli Lisztkeverék 200 G Gm

Paleolit Éléskamra Fánk és Nudli Lisztkeverék 200 G Gm

989 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Paleolit Éléskamra Fánk és Nudli Lisztkeverék 200 G Gm

989 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mentesbolt.dietabc.hu
Termékleírás
Összetevők: tápióka keményítő, élelmi rostok (bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt), arany lenmagliszt,   szezámmag liszt, Éléskamra foszfátmentes sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő). Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz. Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó. Nettó tömeg: 200gTápanyagtartalom 100 g lisztkeverékbenEnergia kJ 1070,9Energia kcal 259,3zsír 2,4gamelyből telített zsírsavak 1,1 gszénhidrát 51,7 gamelyből cukrok 0,4 gamelyből hasznosuló:51,7 gfehérje 6,6 gsó 0,1 grost 27,0 gAlaprecept:Hozzávalók:
  • 1 csomag Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 3 M-es tojás (kb. 165 g)
  • 1 M-es tojás sárgája
  • 150 ml víz
  • 60 g eritrit
 Elkészítési javaslatFÁNK:  3 M-es tojást (kb. 165 g) és 1 M-es tojássárgáját keverj el 150 ml hideg vízzel, 60 g eritrittel vagy más édesítővel. Add hozzá a fánklisztet és keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 30 peret hűvös helyen, majd enyhén lisztezve jól gyúred át. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 8-10 mm-esre, kb. 5 cm-es formával szaggatva 20 db fánkod lesz. Közepébe nyomj mélyedést, majd nem túl forró, legalább 2 cm magas mennyiségű zsiradékon süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra nőnek. Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható. Letakarva hűtőben tárolva napokig eltartható. Puha, foszlós, mellékíz nélküli fánkok készíthetők így.  NUDLI: A fenti módon bekevert tésztát pihentetés után sodord ki hosszú rudakra, vágd fel 3-4 cm-es kis csíkokra, dobd lobogó forró vízbe, amelybe egy pici zsiradékot is tettél. Várd meg, amíg a nudli feljön a víz tetejére, főzd még 2 percig, szűrd le, majd még forrón forgasd pirított morzsába, dióba vagy mákba ízlésed szerint.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.