Paleolit Éléskamra Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett lisztkeverék 200g (Paleo) - foodker

Paleolit Éléskamra Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett lisztkeverék 200g (Paleo) - foodker

967 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Paleolit Éléskamra Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett lisztkeverék 200g (Paleo) - foodker

967 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
foodker.hu
Termékleírás
Gyártó LI-FE Global Kft.
Árukereső.hu Gyártó LI-FE Global Kft.
Pepita árszorzó 1.2
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Arukereso.hu Export Kategória Étel-Ital/Liszt/Paleolit liszt
Kiszerelés 200g
EAN 5999887064470
Márka Paleolit Éléskamra
Forgalmazó LI-FE Global Kft.

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Valódi fánk élmény, a keltes tészta ízével és állagával, kelesztés, dagasztás nélkül, maximum 30 perc alatt. A kisült fánkok naturális, semleges ízűek, enyhén édesek és foszlósan finomak. CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALOM ALACSONY ZSÍRTARTALOM ROSTBAN GAZDAG SEMLEGES ÍZŰ PIHE-PUHA

Mit készíthetünk belőle? Egy nagy tál puha és csábító fánknak nem sokan tudnak ellenállni. A nem diétázók sem fognak reklamálni, ha megkínálod őket. Ugyanebből a receptből a kifőtt nudlit sem bonyolultabb elkészíteni. * A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 30%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék. A lisztkeverék minden szárazanyagot tartalmaz, csak tojás és víz hozzáadása szükséges. Nagyjából 20 db 5 cm-es fánk elkészítéséhez elegendő mennyiség. A tésztával könnyű bánni, egyszerűen nyújtható és formázható. Nem szakad, nem ragad. Semmilyen külön sütési tudományt nem igényel. Kinek ajánljuk? Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, cukorbetegeknek, izulin rezisztenseknek, glutén érzékenyeknek, paleolit életmód híveinek , azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.
A fánk kiegyensúlyozott rosttartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással lehet. A rost lassítja a szénhidrátok felszívódását, így hosszú ideig ad energiát és jóllakottság érzetet. Nem issza fel a sütés közben használt zsiradékot, így ebben biztosan különbözik a hagyományos fánkoktól. De ízében, állagában ahhoz nagyon hasonló finomság. Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék? Összetevők: tápióka keményítő, élelmi rostok (bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt), arany lenmagliszt, szezámmag liszt, Éléskamra foszfátmentes sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított naturális termék. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá kókuszlisztet, konjac lisztet, élesztőt sem. Hogyan készítd el? Alaprecept: Hozzávalók:
  • 1 csomag Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 3 M-es tojás (kb. 165 g)
  • 1 M-es tojás sárgája
  • 150 ml víz
  • 60 g eritrit
Elkészítési javaslat FÁNK: 3 M-es tojást (kb. 165 g) és 1 M-es tojássárgáját keverj el 150 ml hideg vízzel, 60 g eritrittel vagy más édesítővel. Add hozzá a fánklisztet és keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 30 peret hűvös helyen, majd enyhén lisztezve jól gyúrd át. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 8-10 mm-esre, kb. 5 cm-es formával szaggatva 20 db fánkod lesz. Közepébe nyomj mélyedést, majd nem túl forró, legalább 2 cm magas mennyiségű zsiradékon süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra nőnek. Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható. Letakarva hűtőben tárolva napokig eltartható. Puha, foszlós, mellékíz nélküli fánkok készíthetők így. NUDLI: A fenti módon bekevert tésztát pihentetés után sodord ki hosszú rudakra, vágd fel 3-4 cm-es kis csíkokra, dobd lobogó forró vízbe, amelybe egy pici zsiradékot is tettél. Várd meg, amíg a nudli feljön a víz tetejére, főzd még 2 percig, szűrd le, majd még forrón forgasd pirított morzsába, dióba vagy mákba ízlésed szerint. TOJÁSMENTES ALAPRECEPT Hozzávalók:
  • 1 csomag Éléskamra Puha fánk és nudli lisztkeverék
  • 210 ml víz
  • 60 g eritrit
  • 60 g kókusztejszín (cocomas)
A hozzávelókat keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 30 peret hűvös helyen, majd enyhén lisztezve jól gyúred át. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 1-1,5 cm-esre, kb. 5-6 cm-es formával szaggatva 15-20 db fánkod lesz. Közepébe nyomj mélyedést, majd nem túlforró, legalább 2 cm magas mennyiségű zsiradékon süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra nőnek. Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható. TOVÁBBI KREATÍV RECEPTEKET EZEN A LINKEN TALÁLSZ! GYŰJTS INSPIRÁCIÓT A FELHASZNÁLÁSHOZ! PALEO PUHA FÁNK LISZT RECEPTEK Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz. Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva. Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.