Happy Bread Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg

Happy Bread Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg

1 290 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Happy Bread Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg

1 290 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
frisshazikenyer.hu
Termékleírás
Néhány óra alatt friss kenyér?! 500 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 750 gr friss kész kenyér 1000 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 2x750 gr friss kész kenyér Süssön kenyeret most minden eddignél egyszerűbben ,
általában pár deci vízet adjon a keverékhez és mehet is a kenyérsütőgépbe, vagy sütőben is elkészíthető! Kínálatunkban jelenleg 12 féle prémium minőségű kenyérkeverék közül választhat,
ezek mindegyike minőségi alapanyagokból készül, nagyon finom és egészséges is! Próbáld ki te is, ezzel garantáltan élvezetes lesz az étkezés!

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben Örömmel jelentjük, hogy elkészült az 1kg-os Kalács sütőkeverékünk , amely széleskörű felhasználhatósága miatt vált méltán népszerűvé vásárlóink körében.
Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben. Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyér sütőkeveréket, kenyérlisztet (Általában 500g). Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is! KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g -os és 1 kg -os kiszerelésben kaphatók. Kalács Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és fél csomag (500gr kenyér) Kalács Sütőkeveréket Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is! Sütési utasítás sütőben: Fél csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük. Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába. Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára. Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára. Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on). Kalács Tápérték, 100 g Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva Energia1448 kJ / 344 kcalZsír amelyből telített zsírsavak 1 g 0,5 gSzénhidrát amelyből cukrok 72,3 g 11,1 gRost1,5 gFehérje9,5 gSó0,55 gSzámított értékek a specifikációk és receptúra alapján Összetevők: búzaliszt (BL-55) , cukor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz) . Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.