Hadarik Rita Mézes keksz gluténmentes lisztkeverék 300 g

Hadarik Rita Mézes keksz gluténmentes lisztkeverék 300 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Hadarik Rita termékek: Hadarik Rita Liszt

Paleolit Éléskamra ANYAsüti omlós házi pogácsa lisztkeverék (gluténmentes) 300 g Liszt 1 150 Ft-tól Paleolit Éléskamra ANYAsüti omlós házi pogácsa lisztkeverék (gluténmentes) 300 g Paleolit Konjac liszt 300 g Liszt 3 415 Ft-tól Paleolit Konjac liszt 300 g Szafi Reform diétás étcsokoládés muffin keverék 280 g Liszt 1 409 Ft-tól Szafi Reform diétás étcsokoládés muffin keverék 280 g Biopont Bio fehér rizsliszt 300 g Liszt 776 Ft-tól Biopont Bio fehér rizsliszt 300 g
Termékleírás
Tömeg 300 gramm
Típus Lisztkeverék
Gluténmentes liszt Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők tápióka keményítő, barna rizsliszt, hajdinaliszt, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (guar gumi), útifűmaghéj, étkezési só, mézeskalács fűszer (fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, koriander, szerecsendió, kardamom, feketebors)
Származási ország Magyarország
Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben. Energia 1488 kJ / 351 kcalZsír 1,53 gebből telített zsírsavak 0,58 gSzénhidrát 76 gebből cukrok 0,27 gFehérje 4,6 gÉlelmi rost 4,5 gSó 0,16 g
Hozzávalók kb. 20 darabhoz (5-6 cm átmérőjű kiszúróval számolva)
1 csomag Hadarik Rita gluténmentes Mézes keksz lisztkeverék62,5 g vaj62,5 g melaszos nádcukor porítva112,5 g méz1 db egész M-es tojás A vajat olvasszuk fel a mézzel és a porcukorral együtt. A lisztet tegyük egy keverőtálba, a közepére vájjunk egy mélyedést, ebbe öntsük a mézes vajat. Egy szilikonos lapáttal kezdjük el összekeverni, majd adjuk hozzá a lazán felvert tojást is. Addig keverjük, amíg a tészta szépen össze nem áll. Tegyük folpackba, és 40 percet pihentessük a hűtőben. Sütőpapíron nyújtsuk ki 3-4 mm vastagra, alá és fölé szórjunk kevés rizslisztet, hogy ne tapadjon le. Formázzuk. Kb. 20 db 5-6 cm átmérőjű korong kijön a tésztából. A leeső tésztadarabok újragyúrhatók, és nyújthatók. A mézeskalácsot 160 fokos sütőben, 7-8 percig süssük. Ha kisebb formákat szúrunk ki, kevesebb idő is elég.
FONTOS A Mézes kekszet ne süsd túl Ennyi sütés után még puha, de akkor se süsd tovább. Vedd ki a sütőből, szedd le egy szögletes lapát segítségével a sütőlapról, és várd meg, amíg kihűl.

Így is ismerheti: Mézeskekszgluténmenteslisztkeverék300g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.