Gluténmentes Eden Premium Basic Kenyér Lisztkeverék 500g

Gluténmentes Eden Premium Basic Kenyér Lisztkeverék 500g

Gluténmentes Eden Premium Basic Kenyér Lisztkeverék 500g

1 189 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Gluténmentes Eden Premium Basic Kenyér Lisztkeverék 500g

1 189 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
pcx.hu
Termékleírás
Burgonyakeményítő alapú gluténmentes lisztkeverék 500g-os kiszerelésben. Süss finom, illatos gluténmentes péksütiket a Basic lisztkeverék segítségével! Ha mindened volt a fehér kenyér, azonban gluténmentes, esetleg tej-, és tojásmentes életmódra kellett váltanod, akkor nem kell csüggedned, hiszen ez a lisztkeverék szuper alternatívát jelenthet. Alacsony rosttartalommal rendelkezik, ezért jó választás lehet azok számára, akik valamilyen oknál fogva kerülik a magas rosttartalmú élelmiszereket. Összetevők: , burgonyakeményítő (Lengyelország), gluténmentes lisztkeverék (rizsliszt, kölesliszt), rostkeverék (útifű maghéj liszt, almarost), guargumi, hidroxipropil-metil-cellulóz, Hozzáadott cukrot a lisztkeverék nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Allergének:,  A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat. Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékeben / Átlagos tápérték 100 g az elkészítési javaslat alapján elkészített kész kenyérben:, Energia: 1346 kJ / 317 kcal - 940 kJ / 221 kcal, Zsír: 0,1 g / 1,3 g,  - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g / 0,2 g, Szénhidrát: 76 g / 51 g,  - amelyből cukrok: 0,3 g / 2,2 g, Rost: 3,2 g / 2 g, Fehérje: 1 g / 0,6 g, Só: 0,04 g / b1,8 gFelhasználási terület: , gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, kukoricamentes, kenyerek és pékáruk készítéséhez. Elkészítési javaslat formakenyérhez:, Hozzávalók:500 g Eden Premium Basic kenyér lisztkeverék16 g cukor14 g Himalája só1 csomag porélesztő (7 g)460 g langyos víz20 g olajElkészítés:, Keverjük össze a száraz hozzávalókat majd adjuk hozzá a langyos vizet és az olajat is. Robotgéppel közepes fokozaton dolgozzuk össze 5-8 perc alatt, amíg teljesen egynemű és sima nem lesz. Kanalazzuk (nedves kanállal) szilikonos sütőpapírral bélelt, vékony falú, minimum 2 literes kenyérformába és egyengessük el. Közben folyamatosan nedvesítsük a kanalat, mert ragadós a tészta. Lisztezzük le picit tetejét és lefedve meleg helyen kelesszük meg 45 perc alatt, közben melegítsük elő a sütőt alsó-felső sütéssel 200 fokra. Amint megkelt a kenyér spricceljük le langyos vízzel és tegyük a sütőbe 40 percig, majd vegyük ki a formából a sütőpapírral együtt és tegyük vissza a rácsra még 20 percig. Amint elkészült óvatosan húzzuk le róla a sütőpapírt és rácson hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután lehet szeletelni, de igazán másnap lesz a legjobb. A kész kenyér amint kihűlt azonnal fagyasztható (szeletelve, adagonként). Kiolvasztva, visszanyerik eredeti, friss állagukat és ízüket. Eltarthatóságuk mélyhűtés nélkül, szobahőmérsékleten, lezárt nejlontasakban 3 nap. Hűtőben is lehet tárolni, de fogyasztás előtt érdemes kenyérpirítóban vagy mikróban langyosítani. Tárolás: , száraz, hűvös, napfénytől védett helyenSzármazási hely: MagyarországForrás: gyártó/forgalmazó 2024. március

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.