GK Food Piskóta tortaalap lisztkeverék hozzáadott cukor nélkül 600 g

GK Food Piskóta tortaalap lisztkeverék hozzáadott cukor nélkül 600 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További GK Food termékek: GK Food Liszt

Nature Cookta Gesztenyeliszt 500 g Liszt 1 819 Ft-tól Nature Cookta Gesztenyeliszt 500 g Csuta Zsírtalan szójaliszt 500 g Liszt 850 Ft-tól Csuta Zsírtalan szójaliszt 500 g Dénes-Natura Kölesliszt 250 g Liszt 409 Ft-tól Dénes-Natura Kölesliszt 250 g Dia-Wellness Mandulaliszt (héjas) 500 g Liszt 3 020 Ft-tól Dia-Wellness Mandulaliszt (héjas) 500 g

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Gluténmentes liszt Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők: rizsliszt, kölesliszt, kukoricakeményítő, térfogatnövelő szerek (delta-glükono-lakton, szódabikarbóna), útifűmaghéj liszt. Elkészítési útmutató: Előmelegítjük a sütőt 180 °C-ra.    Kimérünk 150 g „GK FOOD Gluténmentes Hozzáadott cukor nélküli piskóta tortaalap lisztkeveréket, majd 8 db nagyméretű tojást szétválasztunk, a tojások fehérjét 130-150 g cukorral (a cukrot helyettesíthetjük ízlés szerint más édesítő szerekkel), habverővel kemény habbá verjük. A kissé felvert tojás sárgákat folyamatos keverés mellett hozzáadjuk. Beleszórjuk a kimért lisztet, majd kézi habverő, vagy keverőkanál segítségével óvatosan, könnyedén beleforgatjuk a masszába, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. Az így nyert könnyű tésztát sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. A széleit spatulával a sütőforma széléig kihúzzuk. 180 °C–on 15 percig, majd 170 °C-ra mérsékelt sütőben további 10-15 percig sütjük. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, csak azután vágjuk ketté éles késsel. Javaslat: A formából kivéve fordítsuk meg, és az alsó felét használjuk a torta tetejének! Különböző krémekkel vagy lekvárral tölthetjük. A Szegedi Gabona Kutatóról A GK Food gluténmentes lisztkeverékekben általában fő összetevőként a hazai termesztésű, GMO-mentes cirok, köles és a kukorica található. A szegedi Gabonakutatónál kizárólag hagyományos, keresztezéses nemesítési módszerrel dolgoznak. Közel 100 éve a növénynemesítés terén egyedülálló eredményeket elért intézmény, a kiváló minőségű hazai növényfajták nemesítése mellett a diétás élelmiszer-gyártásban is jelentős szerepet tölt be. Saját termőterületein többek között gluténmentes növényfajtákkal (kukorica, köles, len, cirok) gazdag tárházát kínálja az egészségmegőrző táplálkozás alapanyagainak. Speciális rétegigényt elégít ki az Élelmiszer-innovációs Labor által kifejlesztett gluténmentes termékcsalád, melyet a GabonaKutató saját élelmiszerüzemében gyárt. A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete idén ötödik alkalommal hirdette meg „Az Év Új Gluténmentes Terméke versenyt. A megmérettetésre 17 gyártó cég nevezett, melyek közül a 2020 Év Új Gluténmentes Terméke Díjat a Gabonakutató Nonprofit Kft. GK FOOD gluténmentes termékcsaládja nyerte el. A gluténmentes termékek külön erre a célra fenntartott üzemegységben és berendezésekkel történik. A szegedi Gabonakutató Élelmiszer-innovációs Labor garantálja a termékek tisztaságát és biztonságát. A csomagolásról: A GK Food lisztkeverékek csomagolása papír, amely szelektíven gyűjthető, vagy a háztartásban újrahasznosítható.  

Így is ismerheti: Piskótatortaalaplisztkeverékhozzáadottcukornélkül600g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.