Flair Mojito Kft Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 500 g

Flair Mojito Kft Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 500 g

2 686 Ft

Egyéb ajánlatok

 

Flair Mojito Kft Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 500 g

2 686 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
biopanda.hu
Termékleírás
Gyártó Szafi Free
Árukereső.hu Gyártó Flair Mojito Kft
Pepita árszorzó 1.15
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
EAN 5999564157402
Gyártói cikkszám 90436

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék 500 g

Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, szójamentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes, zsírszegény házi kenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.
SÓ NÉLKÜL!

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat! Ropogós héjú illatos házi cipó recept Hozzávalók (kb. 500 g-os kenyérhez):
  • 270 g Szafi Free házi kenyér lisztkeverék
  • 3 g himalaya só (ízlés és só szerint változhat)
  • 40 g frissen facsart 100%-os citromlé
  • 300 g langyos víz
  • ízlés szerint fűszerek: szárított fokhagymapor, vöröshagymapor, kenyérfűszer, magok, stb.
Elkészítés: A vízben keverjük el a citromlevet, a sót, és a fűszereket (opcionális) majd adjuk hozzá a 270 gramm lisztkeveréket és gyúrjuk, majd dagasszuk a tésztát (kb. 2 percig). 5 percig pihentessük a tésztát, majd gyúrjuk át lisztezett (kb. 5 g liszt) felületen (úgy, hogy kissé lisztes maradjon a külső felülete). 1 gramm kókuszolajjal kenjük le a kenyér tetejét. Majd pihentessük 20 percig a kenyeret. Ezalatt melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Előmelegített forró sütőben 180 fokon 50 percig süssük, majd 200 fokon 20 percig. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak ezután szeleteljük. FONTOS MEGJEGYZÉSEK: Ha valakinek gyengébb a sütője, és úgy érzi, hogy nem teljesen sült át a kenyér, az a következő képen járjon el:
  1. Semmi esetre se süsse kenyér formában, ennél a kenyérnél nem szabad erős sütőben sem!
  2. Semmiféleképpen ne süsse műanyag szilikonos lapon, hanem papírra tegye rá.
  3. Ha a fenti 2 pont után is nedvesnek érzitek, akkor dagasztás után miután kezet mostatok, és neki állnátok a kenyér formázásnak, adjatok még hozzá 15 gramm lisztet úgy is gyúrjátok át a kenyér tésztát, majd formázzátok, és így süssétek meg, így már biztos nem lesz nedves a belseje.
Továbbá ajánljuk, hogy ne kenyeret, hanem zsemlét, kiflit, esetleg kisebb cipókat formázzatok belőle! Összetevők: Hajdinaliszt (53%), tápiókakeményítő, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.