Dénes-Natura Stabark 01 zselésítő 25 g - naturreform

Dénes-Natura Stabark 01 zselésítő 25 g - naturreform

494 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: Részletek a kosárban
Személyes átvétel: Részletek a kosárban
Átvevőpont: Részletek a kosárban
A termék eladója:
494 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Dénes-Natura Stabark 01 zselésítő 25 g - naturreform

Mi ez?
494 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Dénes-Natura Stabark 01 zselésítő 25 g - naturreform

Mi ez?
494 Ft
Raktáron
 
Termékleírás
Energia 1344kJ / 322 kcal
Zsír 0,3 g
amelyből telített zsírsavak 0,0 g
Szénhidrát 72,9 g
amelyből cukrok 0,1 g
Fehérje 2,6 g
0,2 g
Allergének a termékben nincs
Tárolás száraz, hűvös helyen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mit érdemes tudni róla?
  • Vegán
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Szójamntes
  • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
  • Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz
  • Adalékmentes
Felhasználás:  Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és  gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark. Dzsem  készítése:
A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, majd üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik! Összetevők: Kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt) Származási hely:  Magyarország 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.