Czelli malom Vidéki Kenyér Lisztkeverék

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Czelli malom Vidéki Kenyér Lisztkeverék

780 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
reformsziget.hu
Termékleírás
Márka Czelli Malom
Szavatossági idő 6 hónapon belül
Szállítási Költség2 990 Ft

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az 1 kg-s lisztkeverékből 2 db 750 g-os kenyeret lehet készíteni, így a lisztkeverék a legtöbb boltban vásárolt kenyérnek nemcsak finom, hanem gazdaságos alternatívája is.
Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búzából és természetes összetevőkből készült lisztkeverékMagyar termék, 100% természetes búzából, ?GMO mentes.
G lutén érzékenyek számára nem ajánlott!

CZELLI MALOM VIDÉKI KENYÉR LISZTKEVERÉK Búza, csak a legjobb termőterületekről. Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Lisztkeverékeink megalkotásakor segítségül hívtuk magyar pékmesterek szakértelmét, hogy a konyhánk saját pékségünk legyen. Így minden kenyeret kezünk munkájával és szeretettel készíthetünk el. Lisztkeverékeinkkel azoknak kedvezünk, akik szeretnének kísérletezés nélkül, garantáltan finom kenyeret lerakni az asztalra. A kenyér valódi ízéhez a kiváló minőségű, GMO-mentes, kizárólag hazai búzából készült Czelli liszt, és jó néhány természetes összetevő járul hozzá. Lisztkeverékeink megkönnyítik a vásárlóink dolgát azzal, hogy csak langyos víz hozzáadásával egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan friss pékárut süthetnek családjuk számára. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1425 KJ / 341 Kcal Zsír 1,1 g / amelyből telített zsírsavak 0,12 g Szénhidrát 67 g / amelyből cukor 0,9 g Élelmi rost 4,3 g Fehérje 12,4 g 1,84 g Tartalmaz gabona (glutén) Összetevők: búzaliszt (BL-65, BL-55), rozsliszt (RL-125), étkezési só, porított kovász (rozs őrlemények), búzamaláta őrlemény, szárított élesztő, cukor, burgonyapehely, vitális búzaglutén, enzimek (glutént tartalmaz), lisztkezelő szer:aszkorbinsav A termék tojást, szóját, szezámmagot, tejből készült terméket és dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Tárolás hűvös, száraz, fénytől védett helyen. Elkészítési javaslat
Hozzávalók:
  • Czelli vidéki kenyér lisztkeverék 500 g – 1 kenyér 700 g)
  • A 300 g langyos víz
A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk (keverőgéppel és kézzel is egyszerű). Letakarva 25 percet állni hagyjuk. A tésztát kenyérré formázzuk. Gömbölyítjük, majd 3 perc pihentetés után hosszúra formázzuk, vagy sütőformába tesszük. Az elkészített kenyeret sütőpapírral borított tepsire helyezzük (vagy sütőformába), felületét vízzel lekenjük, majd a konyhánk hőmérsékletétől függően 50 - 65 percen át letakarva állni hagyjuk. A kelesztés után a felületét újra lekenjük vízzel és éles késsel bevágjuk. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső sütés, kb. 220 C). Amikor a tésztánk már a sütőben van, állítsuk vissza a hőmérsékletet sütőtől függően, hozzávetőlegesen 205 C-ra, és süssük 35 - 40 percig. A sütés után a még forró kenyeret vízzel kenjük le. A teljes kihűlés után (3 óra) szeleteljük, és élvezzük az ízeket. Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g vidéki kenyér lisztkeveréket és 280 g langyos vizet teszünk a kenyérsütőbe, majd elindítjuk a sütési programot 750 g-os kenyérhez. *A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget. hu

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.