Czelli malom Magos Kenyér Lisztkeverék

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Czelli malom Magos Kenyér Lisztkeverék

950 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
reformsziget.hu
Termékleírás
Márka Czelli Malom
Szavatossági idő 6 hónapon belül
Szállítási Költség2 990 Ft

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Czelli Malom magos kenyér lisztkeverék A Czelli Malom magos kenyér lisztkeverék ideális választás, ha ízletes és tartalmas házi kenyeret szeretnél sütni. Az 1 kg-os lisztkeverékből 2 db 750 g-os kenyér készíthető, így nemcsak finom, hanem gazdaságos megoldás is. A gondosan válogatott természetes összetevők, a Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búza és a magvak tökéletes összhangban vannak ebben a GMO-mentes magyar termékben.

CZELLI MALOM MAGOS KENYÉR LISZTKEVERÉK A Czelli Malom lisztkeveréke megkönnyíti a házi kenyérsütést, hiszen egyszerűen elkészíthető, garantáltan finom végeredménnyel. A természetes összetevők és a gondosan kiválasztott búza tökéletes ízt és állagot biztosít. Akár kezdő pék vagy, akár tapasztalt háziasszony, ezzel a lisztkeverékkel könnyedén varázsolhatsz ínycsiklandó kenyeret az asztalra. Czelli Malom magos kenyér lisztkeverék – főbb jellemzők és felhasználási tippek
  • 1 kg lisztkeverékből 2 db 750 g-os kenyér készíthető.
  • 100% természetes búzából készült – GMO-mentes magyar termék.
  • Kiváló alternatíva a bolti kenyerek helyett, egyszerűen elkészíthető.
  • Magvakkal gazdagított – napraforgómag, lenmag és zabpehely teszi még táplálóbbá.
  • Ideális kenyérsütő gépben és hagyományos sütőben egyaránt.
  • Könnyen formázható tészta – ideális hosszúkás vagy kerek kenyerekhez.
Elkészítési javaslat Hozzávalók:
  • 500 g Czelli magos kenyér lisztkeverék – 1 kenyér (700 g)
  • 300 g langyos víz
A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk. Letakarva 30 percet állni hagyjuk. A megkelt tésztát gömbölyítjük, majd hosszúkás kenyérré formázzuk, vagy sütőformába helyezzük. Sütőpapírral bélelt tepsire vagy formába tesszük, felületét vízzel lekenjük. 50-60 percig letakarva kelesztjük, majd újra lekenjük vízzel, és éles késsel bevágjuk. Előmelegített sütőbe (220 °C) tesszük, majd a hőmérsékletet visszavesszük 205 °C-ra és 35-40 percig sütjük. A sütés után vízzel kenjük le a forró kenyeret, majd teljes kihűlés után szeleteljük. Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g Czelli magos kenyér lisztkeveréket és 300 g langyos vizet tegyünk a gépbe, majd indítsuk el a 750 g-os programot. Összetevők és egyéb információk Teljes kiőrlésű búzaliszt (48%), búzaliszt (BL-55, 32%), vitális búzaglutén, napraforgómag (3,5%), étkezési lenmag (3,5%), zabpehely (2,5%), étkezési só, búzamaláta őrlemény, porított kovász [rozs őrlemények], szárított élesztő, cukor, rozsmaláta őrlemény, pörkölt őrölt árpa, enzimek, lisztkezelő szer: aszkorbinsav. A termék tojást, szóját, szezámmagot, tejből készült terméket és dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia:1449 kJ/346 kcalZsír:4,58 gebből telített zsírsavak:0,6 gSzénhidrát:55 gebből cukor:1,2 gÉlelmi rost:8,9 gFehérje:16,7 gSó:1,9 g *A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget. hu

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.