Czelli malom Foszlós Kalács Lisztkeverék

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Czelli malom Foszlós Kalács Lisztkeverék

1 035 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
reformsziget.hu
Termékleírás
Márka Czelli Malom
Szavatossági idő 6 hónapon belül
Szállítási Költség2 990 Ft

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az 1 kg-s lisztkeverékből 2 db 750 g-os kalácsot lehet készíteni, így a lisztkeverék a legtöbb boltban vásárolt kalácsnak nemcsak finom, hanem gazdaságos alternatívája is.
Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búzából és természetes összetevőkből készült lisztkeverék. Magyar termék, 100% természetes búzából, GMO mentes.
Glutén érzékenyek számára nem ajánlott.

CZELLI MALOM FOSZLÓS KALÁCS LISZTKEVERÉK Búza, csak a legjobb termőterületekről. Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Lisztkeverékeink megalkotásakor segítségül hívtuk magyar pékmesterek szakértelmét, hogy a konyhánk saját pékségünk legyen. Így minden kenyeret kezünk munkájával és szeretettel készíthetünk el. Lisztkeverékeinkkel azoknak kedvezünk, akik szeretnének kísérletezés nélkül, garantáltan finom kenyeret lerakni az asztalra. A kenyér valódi ízéhez a kiváló minőségű, GMO-mentes, kizárólag hazai búzából készült Czelli liszt, és jó néhány természetes összetevő járul hozzá. Lisztkeverékeink megkönnyítik a vásárlóink dolgát azzal, hogy csak langyos víz hozzáadásával egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan friss pékárut süthetnek családjuk számára. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1494 KJ / 355 Kcal Zsír 2,8 g / amelyből telített zsírsavak 1,9 g Szénhidrát 70 g / amelyből cukor 13,0 g Élelmi rost 1,3 g Fehérje 10,5 g 0,85 g Tartalmaz gabona (glutén) Összetevők : búzaliszt (BL-55), cukor, sovány tejpor, teljes tojáspor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz). A termék tojást, szóját, szezámmagot, tejből készült terméket és dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Tárolás hűvös, száraz, fénytől védett helyen. Elkészítési javaslat: Hozzávalók:
  • Czelli foszlós kalács lisztkeverék 500 g
  • 220 g langyos víz
  • 50 g vaj
  • 1 tojás (csak a felületére)
A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk (keverőgéppel és kézzel is egyszerű). A tésztát letakarva 30 percet állni hagyjuk. Ha fonott kalácsot szeretnénk, a tésztát 3 -vagy 4 egyenlő részre osztjuk, hengereket formázunk belőle. A hengereket 30 cm hosszúra sodorjuk, majd kalácsot fonunk belőle. A hosszúra sodort tésztákat egyesével csigának is feltekerhetjük. Az elkészített kalácsot sütőpapírral borított tepsire helyezzük, majd a konyhánk hőmérsékletétől függően 50 - 65 percen át letakarva állni hagyjuk. A megkelt tésztát tojással lekenjük. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső sütés, kb. 180 C). Amikor a tésztánk már a sütőben van, állítsuk vissza a hőmérsékletet sütőtől függően, hozzávetőlegesen 165 C-ra, és süssük 35 - 40 percig. Hagyjuk kihűlni és élvezzük az ízeket. Mi a legjobban házi vajjal szeretjük. Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g foszlós kalács lisztkeveréket, 175 g langyos vizet, és 50 g vajat teszünk a kenyérsütőbe, majd elindítjuk a sütési programot 750 g-os kenyérhez. *A webáruházban közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a weboldal üzemeltetője mindent megtesz azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, azonban azokért felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy amennyiben hibát talál az adatok között, azt jelezze felénk a következő címen: info@reformsziget. hu


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.