Hadarik Rita 10 perces fánk lisztkeverék 300g

Hadarik Rita 10 perces fánk lisztkeverék 300g

515 Ft
Termékleírás
Tömeg 300 gramm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők tápióka keményítő, fehér rizsliszt, kölesliszt, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (guar gumi), étkezési só
Származási ország Magyarország
Átlagos beltartalmi értékek 100 g termékben (szárazanyagban)Energia 1412 kJ / 333 kcalZsír 0,76 gebből telített zsírsavak 0,09 gSzénhidrát 78 gebből cukrok 0,3 gFehérje 4,1 gÉlelmi rost 2,2Só 0,27 g
Hozzávalók kb. 20-24 db kisebb fánkhoz
1 zacskó Hadarik Rita gluténmentes 10 perces fánk lisztkeverék30-40 g porcukor3 db M-es tojás300 g kefir olaj a sütéshezA kefirt kikeverjük az egész tojásokkal. A süteményport egy keverőtálba tesszük a porcukorral együtt, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat.  Egy szilikonos lapáttal gyorsan elkeverjük az alapanyagokat, majd 10-15 percet hagyjuk állni a tésztát sütés előtt. Közben egy edényben olajt forrósítunk. Fontos Fánkot mindig bő, közepesen forró olajban sütünk, hogy egyenletesen át tudjon sülni, de ne égjen meg a külsejük, és közben meg tudjanak maguktól fordulni. Vegyünk két kisebb evőkanalat, minden fánk formázása előtt mártsuk őket hideg vízbe, hogy könnyen az olajba tehessük őket. Egyszerre 3-4 fánkot süssünk az edény méretétől függően.  Kb. 20-24 darab fánk lesz ebből az adagból. Ha kisültek, szórjuk meg porcukorral, szervírozzuk tetszés szerint lekvárral. Így is ismerheti: 10 perces fánk lisztkeverék 300 g, 10percesfánklisztkeverék300g
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^